Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dušený králík na ovoci

fotka Dušený králík na ovoci
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dušený králík na ovoci:

300 g malé cibule  | 1 vykuchaný králík  | 1 sklenice kompotovaných švestek  | dle chuti: sůl a pepř  | 3 jablka  | 2 lžíce oleje  | 1 bobkový list  | 1/4 l bílého vína  | 1/4 l čistého vývaru  | dle chuti: nahrubo mletý pepř na posypání

Postup přípravy receptu Dušený králík na ovoci:

Nejprve oloupeme cibuli. Králíka umyjeme, osušíme a rozdělíme na osm porcí. Pak jej potřeme solí a pepřem.
Na pánvi rozpálíme olej. Na něm asi po dobu 5 minut opečeme maso ze všech stran. Přidáme cibuli, bobkový list, víno, vývar a po dobu jedné hodiny necháme dusit v předehřáté troubě (200 °C).
Opraná a osušená jablka rozčtvrtíme a odstraníme z nich jádřince. Potom je ještě rozkrájíme na menší kousky. Švestky vyndáme z plechovky a necháme okapat. Rovněž je pokrájíme na menší kousky.
Asi 10 minut před ukončením dušení přidáme švestky spolu s jablky k masu. Posypeme nahrubo mletým pepřem, osolíme a podáváme s vařenými brambory.


Fotky receptu Dušený králík na ovoci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušený králík na ovoci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !