Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.10. 2025
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušený mořský jazyk v bílém víně

fotka Dušený mořský jazyk v bílém víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Dušený mořský jazyk v bílém víně:

6 větších filetů mořského jazyka  | 2 cibule  | 1 sklenice suchého bílého vína  | dle chuti: zelená petrželka a tymián  | 2 bobkové listy  | 3 lžíce másla  | 2 lžíce smetany  | 2 lžíce oleje  | dle chuti: bílý pepř a sůl

Postup přípravy receptu Dušený mořský jazyk v bílém víně:

Filety mořského jazyka poprášíme solí, pepřem, uložíme do vymazaného pekáče, posypeme nasekanou cibulí a zelenou petrželkou. Podlijeme je vínem, přidáme tymián a rozdrcené bobkové listy. Vše posypeme šupinkami másla a vložíme do trouby rozehřáté na 180 stupňů na dvacet minut. Pak mořský jazyk vyndáme, omáčku přetřeme přes síto, ohřejeme, vlijeme smetanu a pár minutek povaříme.
Na konec omáčku nalejeme na rybu.


Fotky receptu Dušený mořský jazyk v bílém víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušený mořský jazyk v bílém víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !