Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dvojctihodný knedlík

fotka Dvojctihodný knedlík
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Dvojctihodný knedlík:

320 g hrubé mouky  | 1 instantní bramborová směs  | 4 dl vlažného mléka  | 1 vejce  | 1 houska nakrájená na kostičky  | 10 g droždí  | 1 lžička moučkového cukru  | 1/2 lžičky soli  |  hrubá mouka na vál

Postup přípravy receptu Dvojctihodný knedlík:

Mouku prosejeme do mísy. Ve čtyřech lžících vlažného mléka rozmícháme droždí s troškou mouky a cukrem a necháme v teple vzejít kvásek. Mouku osolíme a promícháme s houskou. Do důlku přilijeme kvásek a vejce, přisypeme bramborovou směs a zbylým vlažným mlékem zaděláme hladké tužší těsto. Těsto necháme kynout asi 1 hodinu. Potom ho promícháme a na pomoučněném válu rozdělíme na 4 části, z nichž vytvarujeme šišky a vždy po dvou je zavaříme do vroucí osolené vody. Vařečkou je zlehka nadzdvihneme ode dna. Knedlíky vaříme asi 20 minut. Ihned po vyjmutí z vody je na několika místech propícháme špejlí, aby vyběhla pára a knedlíky se nesrazily. Nakonec potřeme máslem a nakrájíme.


Fotky receptu Dvojctihodný knedlík:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dvojctihodný knedlík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !