Použité suroviny receptu Fazole v bylinkové marinádě:
1 červená cibule
| 1-2 červené chilli papričky
| 300 ml uvařených fazolí
| 400 ml vařené cizrny
| 300 ml nasekaných čerstvých bylinek (např. petržele, bazalky, kerblíku, pažitky a trochu rozmarýny)
| 2 lžíce vinného octa (marináda)
| 4 oleje (marináda)
| 1 prolisovaná stroužek česneku (marináda)
| sůl a pepř (marináda)
Postup přípravy receptu Fazole v bylinkové marinádě:
Cibuli oloupeme a pokrájíme nadrobno. Očistíme a pokrájíme chilli papričky. Cibuli smícháme s opláchnutými okapanými fazolemi, cizrnou, bylinkami a marinádou. Necháme nejméně hodinu odležet.
Fotky receptu Fazole v bylinkové marinádě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!