Postup přípravy receptu Fazolky v kyselém nálevu :
Fazolové lusky z obou stran ořízneme předvaříme v osolené vodě doměkka, ochladíme a nakrájíme cca na 2 cm kousky. Do sklenice vložíme plátek cibule, snitku kopru, vložíme předvařené fazolky, na vrch dáme opět plátek cibule a snítku kopru, konzervační přípravek DEKO steril dle návodu na obalu, přidáme cukr a tímto nálevem zalejem naplněné sklenice - jedna dávka cca na 6 sklenic 0,75 litru.
Následně sterilujeme při 90 stupních - 20 min nahřívání 20 min. vlastní sterilizace a následně ochladíme.
Hodí se k přípravě zeleninových salátů, k přípravě fazolkové polévky či omáčky
Fotky receptu Fazolky v kyselém nálevu :
Fotky vložil: tvackova1,evulaS33,vilka,vocjan,sámo