Použité suroviny receptu Fazolová polévka z červených fazolí:
500 g červených fazolí
| 100 g cibule
| 150 g vlašských ořechů
| 1,5 lžíce octa
| 2 stroužky česneku
| 2 snítky kopru
| 1-2 lžíce petrželové nati
| 1 špetka pepře (ale nemusíme dávat, je těžký na žaludek)
| dle chuti: sůl a koriandr na dochucení
Postup přípravy receptu Fazolová polévka z červených fazolí:
Fazole uvaříme do poloměkka, přidáme syrovou nadrobno nakrájenou cibuli a nadrobno nasekaný česnek a vše uvaříme doměkka.
Takto připravené fazole procedíme, rozmixujeme nebo prolisujeme a zředíme vývarem. Přidáme umleté ořechy, dochutíme kořením, solí octem a nadrobno nasekanou petrželovou natí.
Koření dáváme málo, samozřejmě podle chuti, ale vždy tak špetičku. Ale opravdu se řídíme svou chutí a svými možnostmi (co můžeme).
Fotky receptu Fazolová polévka z červených fazolí: