Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.10. 2024
Dnes má svátek Bohumil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Fazolové lusky ve slaném nálevu

fotka Fazolové lusky ve slaném nálevu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Fazolové lusky ve slaném nálevu:

Nálev:  | na 1l vody 20 g soli  | dle potřeby: fazolové lusky

Postup přípravy receptu Fazolové lusky ve slaném nálevu:

Na zavařování se hodí mladé, masité a jemné lusky bez vláken, a to jak zelené, tak žluté. Pokud nejsou příliš dlouhé, skládáme je do sklenice celé a jen z nouze je překrájíme na kratší kusy. Lusky předváříme ve vařící vodě 3-4 minuty, pak rychle zchladíme, srovnáme volně do sklenic, zalijeme horkým solným roztokem, aby byly lusky zatopeny, sterilujeme přerušovaně. Fazolové lusky zavařené jsou velmi chutné, používáme jich jako čerstvých. Sterilujeme 40-45 min při 100 °C a třetí den 20 min. při 10O °C.


Fotky receptu Fazolové lusky ve slaném nálevu:

Fazolové lusky ve slaném nálevu
Fazolové lusky ve slaném nálevu
Fazolové lusky ve slaném nálevu
Fazolové lusky ve slaném nálevu
Fotky vložil: LI0NESS,vilka 
Hodnocení receptu Fazolové lusky ve slaném nálevu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !