Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.10. 2025
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Filé Jituška

fotka Filé Jituška
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Filé Jituška:

4 ks filé  | 4 lž kečupu  | 2 lž strouhaného křenu  | 1 ks cukety  | 2 ks cibule  |  citronová šťáva  |  sůl  |  pepř  |  máslo  |  olej

Postup přípravy receptu Filé Jituška:

Rybu osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvilku odležet. Potom ji potřeme kečupem a posypeme křenem. Zapékací mísu vymastíme olejem, rozložíme porce ryb, posypeme cibulí nakrájenou na kolečka a kostkami cukety. Povrch poklademe kousky másla, vložíme do trouby a pečeme asi 20 minut. Jako příloha je výborná bramborová kaše.


Fotky receptu Filé Jituška:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filé Jituška
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Stříbrňáky