4 porce rybího filé
| 2 cibule
| dle chuti: sůl
| dle potřeby: olej na vymazání pekáčku
| na marinádu:
| 2 vejce
| 2 stroužky česneku
| 200 ml oleje
| 100 ml vody
| 1 lžičku pikantního kečupu
| 1 lžičku hořčice
| dle chuti: mletou papriku, sůl a pepř
Postup přípravy receptu Filé na cibuli:
Vejce na marinádu rozšlehejte, přidejte prolisovaný česnek, přimíchejte olej, vodu, kečup, hořčici a ochuťte pepřem, paprikou a solí. Pekáč vymažte olejem a vyložte plátky cibule. Na ni rozložte osolené filé, zalijte marinádou a dejte péct do vyhřáté rouby. Podávejte s opečenými bramborami.
Fotky receptu Filé na cibuli:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!