Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.12. 2025
Dnes má svátek Daniel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Filé na paprice

fotka Filé na paprice
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Filé na paprice:

800 g rybího filé  | 100 g másla  | 1 ks cibule  | 1 lžička sladké papriky  | 1 lžíce kečupu  | 1/2 kostky masoxu  | 0,25 l vody  | 0,25 l kyselé smetany  | 1 lžíce mouky  |  sůl

Postup přípravy receptu Filé na paprice:

V kastrole usmažíme drobně nakrájenou cibuli dorůžova. Přidáme papriku a rajský protlak. Po chvíli vložíme osolené porce filé, masox a podlijeme vodou. Dusíme asi 15minut. Potom rybu přendáme na talíř a šťávu nalijeme do kastrolu, ve kterém jsme rozšlehali smetanu a mouku. Za stálého míchání povaříme na mírném plameni asi 10 minut. Omáčku přecedíme a přidáme do ní rybu. Filé na paprice podáváme s bramborem.


Fotky receptu Filé na paprice:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filé na paprice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !