Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Filé pečené na bramborách

fotka Filé pečené na bramborách
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Filé pečené na bramborách:

500 g filé z tresky  | 5 středně velkých brambor  | 1 malý pórek  | dle potřeby: máslo  | dle chuti: sůl  | dle chuti: citrónová šťáva  | 200 ml sladké smetany  | 1 čerstvý nebo mražený kopr

Postup přípravy receptu Filé pečené na bramborách:

Brambory uvaříme ve slupce do poloměkka, oloupeme je a nakrájíme na plátky. Naskládáme je přes sebe na dno zapékací misky, kterou jsme vymazali máslem. Posolíme je a posypeme jemně pokrájeným pórkem. Jednotlivé porce tresky posolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Rozložíme je na brambory, posypeme nasekaným koprem a vše zalijeme sladkou smetanou. Pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C asi 35-40 minut.



Fotky receptu Filé pečené na bramborách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filé pečené na bramborách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !