1,5 kg brambor
| 4 ks filety
| 2 ks rajčata
| 2 ks papriky
| 3-4 ks žampiony
| 100 g anglické slaniny
| sůl
| bazalka
| olej
Postup přípravy receptu Filé po italsku:
Plech pokapeme olejem. Každou porci filé osolíme a zabalíme do anglické slaniny a dáme doprostřed plechu. Brambory oloupeme a nakrájíme na větší kousky, rozprostřeme okolo filet a posolíme. Rajčata spaříme vařící vodou a oloupeme, nakrájíme na menší čtvrtky a dáme na bramory, osolíme a okořeníme bazalkou. Papriky očistíme, nakrájíme na proužky a posypeme jimi brambory a totéž uděláme i se žampiony, osolíme. Trošku podlijeme vodou a pečeme do zlatova na 250 °C.
Fotky receptu Filé po italsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!