Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.10. 2025
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Filé po italsku

fotka Filé po italsku
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Filé po italsku:

1,5 kg brambor  | 4 ks filety  | 2 ks rajčata  | 2 ks papriky  | 3-4 ks žampiony  | 100 g anglické slaniny  |  sůl  |  bazalka  |  olej

Postup přípravy receptu Filé po italsku:

Plech pokapeme olejem. Každou porci filé osolíme a zabalíme do anglické slaniny a dáme doprostřed plechu. Brambory oloupeme a nakrájíme na větší kousky, rozprostřeme okolo filet a posolíme. Rajčata spaříme vařící vodou a oloupeme, nakrájíme na menší čtvrtky a dáme na bramory, osolíme a okořeníme bazalkou. Papriky očistíme, nakrájíme na proužky a posypeme jimi brambory a totéž uděláme i se žampiony, osolíme. Trošku podlijeme vodou a pečeme do zlatova na 250 °C.




Fotky receptu Filé po italsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filé po italsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky