Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Filé po tyrolsku

fotka Filé po tyrolsku
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Filé po tyrolsku:

50 g oleje  | 150 g eidamu  | 750 g rybího filé  | 250 g rajčat  | na ozdobu petrželka  | na potření rostlinný tuk  |  pepř  |  sůl  |  mušk. květ  |  koření na ryby  | zálivka  | 100 ml smetany  | 4 vejce  | 100 ml bílého vína

Postup přípravy receptu Filé po tyrolsku:

Částečně rozmrazené filé vysušíme, naporcujeme, můžeme rozkrájet na kostičky, osolíme, opepříme a na horkém oleji opečeme doměkka. Pekáček nebo zapékací misku vytřeme rostlinným tukem, vložíme filé, poklademe plátky spařených a oloupaných rajčat.

Připravíme si zálivku z rozšlehaných vajec, vína, smetany, osolíme a opepříme. Zalijeme směs v pekáčku, přidáme koření na ryby a muškátový květ. Vše posypeme strouhaným sýrem a znovu můžeme okořenit, například sušenou petrželkou.

Filé po tyrolsku pečeme v předem vyhřáté troubě, až zálivka ztuhne. Podáváme s vařenými brambory.

Víno se dá vynechat a pro změnu můžeme nastrouhat ementál nebo nivu.


Fotky receptu Filé po tyrolsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filé po tyrolsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !