Vložil: | Jit |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Filé Římská půlnoc:
600 g rybího filé
| mletý pepř
| 4 větší rajčata
| cibule
| 4 stroužky česneku
| olej
| 1 dl bílého vína
| sůl
Postup přípravy receptu Filé Římská půlnoc:
Rybí filé nakrájíme na kostky. Osolíme a obalíme v hladké mouce. Opékáme společně s krájenou cibulí, česnekem a půlenými rajčaty na malém množství rozehřátého oleje na teflonové pánvi. Opečené filé podlijeme vínem a pod pokličkou dusíme ještě asi 10 minut. Nakonec dochutíme.
Fotky receptu Filé Římská půlnoc:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!