Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Filé Římská půlnoc

fotka Filé Římská půlnoc
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Filé Římská půlnoc:

600 g rybího filé  |  mletý pepř  | 4 větší rajčata  |  cibule  | 4 stroužky česneku  |  olej  | 1 dl bílého vína  |  sůl

Postup přípravy receptu Filé Římská půlnoc:

Rybí filé nakrájíme na kostky. Osolíme a obalíme v hladké mouce. Opékáme společně s krájenou cibulí, česnekem a půlenými rajčaty na malém množství rozehřátého oleje na teflonové pánvi. Opečené filé podlijeme vínem a pod pokličkou dusíme ještě asi 10 minut. Nakonec dochutíme.


Fotky receptu Filé Římská půlnoc:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filé Římská půlnoc
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !