Použité suroviny receptu Filé s anglickou slaninou a zeleninou:
800 g filé
| 400 g mražené zeleniny
| 8 plátků anglické slaniny
| dle chuti: koření na ryby a vegeta
| dle potřeby: máslo a olej
| dle potřeby: plátky citrónu na zdobení
Postup přípravy receptu Filé s anglickou slaninou a zeleninou:
Filé i zeleninu necháme povolit. Pekáč vymažeme olejem. Filé z obou stran okořeníme, osolíme vegetou a jednotlivé kousky zabalíme do plátku anglické slaniny. Zabalené rybí kousky vyskládáme doprostřed pekáče a kolem vysypeme zeleninu, kterou dochutíme vegetou. Nakrájíme tenké plátky másla a ty pak poklademe na zeleninu. Do předem vyhřáté trouby na 240 °C položíme zaklopený pekáč a pečeme cca 20 minut. Po té pekáč odklopíme a dalších deset minut pečeme tak, aby se nám pokrm zabarvil a dopekl. Servírujeme dva kousky zapečeného filé s několika lžícemi zeleniny, zdobíme plátky citrónu.
Fotky receptu Filé s anglickou slaninou a zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!