Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Filé s koprovou holandskou omáčkou:
1 kg rybího filé
| 1/3 l bílého vína
| 100 g rama culinesse
| 4 ks žloutky
| 6 lžic rama cremefine ke šlehání
| 2 lžičky plnotučné hořčice
| 1 ks cibule
| 3 ks bobkový listy
| 1 lžíce citronové šťávy
| kopr
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Filé s koprovou holandskou omáčkou:
V hrnci přivedeme k varu 1/4 l vody, bílé víno, bobkový list, oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli, osolíme a opepříme. Pak vložíme rozmrazené filé a necháme do změknutí (asi 10 minut) vařit na malém ohni. Žloutky s hořčicí , citronovou štˇávou, Ramou Cremefine ke šlehání, solí a pepřem v teplé vodní lázni šleháme až vznikne hustý krém. Po malých částech do něho zašleháváme i Ramu Culinesse . Přidáme drobně nasekaný kopr. Uvařené filé necháme okapat, položíme na talíře a polijeme hotovou omáčkou. Filé s koprovou holandskou omáčkou podáváme s vařenými brambory.
Fotky receptu Filé s koprovou holandskou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!