600 g rybího filé
| 100 g kokosu
| 600 g celeru
| 200 ml smetany
| 3 lžíce másla
| 3 banány
| 2 citrony
| 1 žloutek
| špetka kari koření
| špetka pepře
| špetka soli
Postup přípravy receptu Filé v kokosu:
Filé osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme 5 minut odležet. Na suché pánvi opražíme dorůžova kokos. Po vychladnutí do něj přimícháme žloutek a lžíci citrónové šťávy a ve směsi obalíme filé. Celer nakrájíme na tenké plátky a povaříme doměkka v osolené vodě. Na kolečka nakrájené banány opečeme na másle. Vymazaný pekáč obložíme celerem a banánem, pak zalijeme smetanou s kari kořením. Navrch rozložíme obalené filé a dáme na 30 minut zapéct. Vhodnou přílohou jsou brambory.
Fotky receptu Filé v kokosu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!