Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 01.07. 2024
Dnes má svátek Jaroslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Filé v mrkvi a hořčičném krému

fotka Filé v mrkvi a hořčičném krému
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Filé v mrkvi a hořčičném krému:

7 mrkví  | 1 lžíce másla  | špetka pepře a soli  | 150 ml zeleninového vývaru  | 1 svazek petrželky  | 120 ml smetany  | 1 lžíce francouzské hořčice  | 4 plátky rybího filé

Postup přípravy receptu Filé v mrkvi a hořčičném krému:

Mrkev oškrábeme a pokrájíme na tenké plátky. Máslo rozehřejeme v hrnci a mrkev na něm orestujeme. Osolíme, opepříme, podlijeme zeleninovým vývarem a dusíme 5 minut.
Petrželku nadrobno nasekáme a smícháme se smetanou a hořčicí.
Filé omyjeme, osolíme a opepříme.
Na dno pekáčku rozprostřeme polovinu dušené mrkve, polovinu hořčičného krému a na to rozložíme rybu. Poklademe zbytkem mrkve a hořčičného krému.
Zapékáme v předehřáté troubě při 180 °C 25 minut. Podáváme s těstovinami.


Fotky receptu Filé v mrkvi a hořčičném krému:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filé v mrkvi a hořčičném krému
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !