Použité suroviny receptu Filé v šunkové směsi v alobalu:
4 ks rybího filé
| 20 dkg čerstvých hub
| 15 dkg šunky nebo šunkového salámu
| 5 dkg másla
| 3 lžíce vývaru
| 3 lžíce kečupu
| dle chuti: sůl
| dle chuti: koření
| dle potřeby: olej na potření alobalu
Postup přípravy receptu Filé v šunkové směsi v alobalu:
Na části másla osmahneme houby nakrájené na plátky, přidáme šunku nakrájenou na hranolky, podlijeme vývarem a kečupem a krátce podusíme. Podušenou směs osolíme a přikořeníme podle chuti - mletý pepř, chilli koření. Osolené a opepřené porce ryby položíme na alobal potřený olejem, poklademe šunkovou směsí a vločkami másla a alobal dobře uzavřeme. Pečeme v horké troubě cca 30-40 minut.
Fotky receptu Filé v šunkové směsi v alobalu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!