Postup přípravy receptu Filé z candáta s rajčatovou omáčkou :
Filé pokapeme 1 lžící citronové šťávy. Bylinky nasekáme, rajčata oloupeme a rozčtvrtíme a dužinu pokrájíme na kostičky. Cibuli nadrobno posekáme. Jablko oloupeme, vyřízneme jádřinec a dužinu pokrájíme na kostičky a pokapeme 1 lžící citronové šťávy. Filé po obou stranách osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme olej a rybu opékáme 3 minuty, obrátíme a pečeme další 3 minuty. Na vypečeném tuku zesklovatíme cibuli. přidáme jalbko a přikryté podusíme. Přilijeme jablečný ocet a 2-3 lžíce vody. Vmícháme hořčici, rajčata a bylinky. Osolíme a opepříme. Filé s omáčkou rozdělíme na talíře a ihned podáváme.
Fotky receptu Filé z candáta s rajčatovou omáčkou :