Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Filé z tresky s koprovými bramborami

fotka Filé z tresky s koprovými bramborami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Filé z tresky s koprovými bramborami :

1 kg brambor  | 2 cibule  | 3 lžíce másla  | 200 ml zeleninového vývaru  | 200 ml smetany  |  sůl, pepř  | 4 plátky filé z tresky  | trochu hladké mouky  | 1 svazek kopru

Postup přípravy receptu Filé z tresky s koprovými bramborami :

Brambory nakrájíme na plátky, cibuli na tenké dílky. Obojí opečeme na 2 lžících másla. Přilijeme vývar a smetanu. Osolíme a opepříme. Pod poklicí na malém ohni dusíme asi 15 minut. Rybí filé osolíme a opepříme a obalíme v mouce. Ve velké pánvi rozehřejeme 1 lžíci másla, filé na něm z obou stran asi 3 minuty opečeme. Část kopru odložíme na ozdobu, zbytek nasekáme a vmícháme do brambor. Filé vyjmeme z pánve a rozdělíme s koprovými bramborami na talíře. Podáváme ozdobené koprem.


Fotky receptu Filé z tresky s koprovými bramborami :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filé z tresky s koprovými bramborami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !