Použité suroviny receptu Filé z tresky s koprovými bramborami :
1 kg brambor
| 2 cibule
| 3 lžíce másla
| 200 ml zeleninového vývaru
| 200 ml smetany
| sůl, pepř
| 4 plátky filé z tresky
| trochu hladké mouky
| 1 svazek kopru
Postup přípravy receptu Filé z tresky s koprovými bramborami :
Brambory nakrájíme na plátky, cibuli na tenké dílky. Obojí opečeme na 2 lžících másla. Přilijeme vývar a smetanu. Osolíme a opepříme. Pod poklicí na malém ohni dusíme asi 15 minut. Rybí filé osolíme a opepříme a obalíme v mouce. Ve velké pánvi rozehřejeme 1 lžíci másla, filé na něm z obou stran asi 3 minuty opečeme. Část kopru odložíme na ozdobu, zbytek nasekáme a vmícháme do brambor. Filé vyjmeme z pánve a rozdělíme s koprovými bramborami na talíře. Podáváme ozdobené koprem.
Fotky receptu Filé z tresky s koprovými bramborami :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!