Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.10. 2025
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Filety po ďábelsku

fotka Filety po ďábelsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Filety po ďábelsku:

1000 g filet  | 1 lžíce hořčice  | 100 g sardelové pasty  | 1 lžička pepře  | 1/2 hrnku hladké mouky  | 3 ks vajec  | špetka soli  | olej  | citrón

Postup přípravy receptu Filety po ďábelsku:

Smícháme špetku pepře, hořčici a sardelovou pastu, rozředíme citronovou šťávou abychom získali hustší omáčku. Filety v ní namočíme. Pak uděláme těstíčko z vajec a hladké mouky a ryby obalíme. Následně usmažíme. Na talíř klademe kousky citronu.


Fotky receptu Filety po ďábelsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filety po ďábelsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zlaťáky