Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Filety z platýse

fotka Filety z platýse
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Filety z platýse:

600 g filetů z platýse  |  sůl a mletý pepř  | 1 svazek porkóvé cibulek  | 100 ml suchého bílého vína  |  směs bylinek  | 2 lžíce citronové šťávy  | 400 g mrkve  | 1 lžíce másla  | 150 ml smetany

Postup přípravy receptu Filety z platýse:

Rybu omyjeme a osušíme, pokapeme citronovou šťá­vou a okořeníme. Mrkev oloupeme a nahrubo nastrou­háme. Cibuli očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Zeleninu krátce podusíme na rozehřátém másle, osolíme a opepříme. Rybí filety vložíme na zeleninu, přlijeme víno a pod poklicí na slabém ohni vaříme 8 -10 min.
Platýse vyjmeme a udržujeme teplého. K zelenině při­dáme smetanu a vaříme do zhoustnutí. Vmícháme opra­né, osušené a posekané bylinky.
Přeji dobrou chuť.


Fotky receptu Filety z platýse:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filety z platýse
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles