Postup přípravy receptu Filety ze pstruha plněné mandlovou nádivkou:
Nádivka: Mandle opražíme nasucho na pánvi do světle hnědé barvy. V misce smícháme mandle, strouhanku, petrželku, vejce a citronovou štávu. Podle chuti osolíme a opepříme.
Filety omyjeme a osušíme. Každý z nich lehce osolíme. Na prkénko položíme filet kůží dolů a navršíme na něj nádivku. Přiklopíme druhým filetem kůží nahoru. Převážeme provázkem. Stejným způsobem připravíme i další filety.
Troubu rozehřejeme na 200 stupnů. Plech vyložíme pečícím papírem. Kůži pstruha potřeme olejem a filety rozmístníme na plech. Pečeme 30 minut.
Před podáváním odstraníme provázek a každou filetu překrojíme na polovinu.
Fotky receptu Filety ze pstruha plněné mandlovou nádivkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!