Vložil: | Malinqa |
Porcí: | 10 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Filírovaná husí prsa na polníčkovém salátu s jablkovým dresinkem a jeřabinami:
1 kg husí játra
| 200 g olej
| 30 g sůl
| 2 g pepř bílý
| 500 g polníčkový salát
| 1538 g jablka
| 100 g kalvaldo
| 300 g jeřabiny
| 100 g olej olivový
Postup přípravy receptu Filírovaná husí prsa na polníčkovém salátu s jablkovým dresinkem a jeřabinami:
Husí prsa osolíme, opečeme na oleji, vychladlá krájíme na plátky.
Polníčkový salát pokapeme jablkovým dresinkem. Na talíři
upravujeme plátky husích prsou, prokládáme polníčkovým salátem
a posypeme jeřabinami.
Jablka omyjeme, oloupeme zbavíme jadřinců a jemně nastrouháme.
Smícháme s kavadosem které je také jemně nastrouhané a s olivo
vým olejem. Do takto připraveného dresinku namáčíme listy salátu.
Fotky receptu Filírovaná husí prsa na polníčkovém salátu s jablkovým dresinkem a jeřabinami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!