Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Finský marinovaný losos

fotka Finský marinovaný losos
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Finský marinovaný losos:

4 půlkilové kusy čerstvého lososa  | 1/3 hrnku hrubé soli  | 4 lžíce cukru krystal  | 2 lžíce bílého pepře  | 1 hrnek čerstvého kopru

Postup přípravy receptu Finský marinovaný losos:

Z lososa připravíme filety, ale neodstraníme kůži. Rybu otřeme papírovým ubrouskem, vodou však nemyjeme. Pekáč posypeme solí, položíme do něj dvě ryby kůží dolů, na ně další kusy kůží nahoru. Posypeme zbytkem soli a pepřem, navrch nasypeme kopr. Pekáč obalíme alobalem a zatížíme. Dáme do chladného místa a necháme 1 až 3 dny marinovat. Rybu vyndáme, sůl otřeme a nakrájíme na tenké plátky.


Fotky receptu Finský marinovaný losos:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Finský marinovaný losos
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !