Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 11.09. 2025
Dnes má svátek Denisa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Flambovaná zmrzlina

fotka Flambovaná zmrzlina
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Flambovaná zmrzlina :

5 lžic bílé víno  | 2 ks hruška  | 2 lžíce med  | 250 ml rum  | 4 ks kiwi  | 600 ml vanilková zmrzlina  | 200 g hroznové víno  | 1 ks malá homole cukru

Postup přípravy receptu Flambovaná zmrzlina :

Kiwi oloupeme a nakrájíme na plátky. Hrušky oloupeme, vykrojíme jadřince a pokrájíme na měsíčky. Hrozny rozpůlíme a zbavíme peciček. Ovoce v misce promícháme s medem a zalijeme vínem.

Zmrzlinu dáme asi hodinu před flambováním z mrazáku do lednice, naopak do mrazáku dáme namrazit poháry, ve kterých budeme dobrotu servírovat.

Zmrzlinu vyndáme, nakrájíme na plátky, rozdělíme do pohárů a ještě na 20 minut vložíme do mrazáku.

Na stole přendáme ovoce do flambovací nádoby a prohřejeme nad plamenem.

Homoli cukru postavíme na flambovací pánev. Flambujeme rumem a flambovanou zmrzlinu servírujeme s horkým ovocem, popřípadě ozdobenou oplatkou.



Fotky receptu Flambovaná zmrzlina :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Flambovaná zmrzlina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !