Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Flambované telecí ledvinky

fotka Flambované telecí ledvinky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Flambované telecí ledvinky:

600 g telecích ledvinek  |  špetka soli  | 1 cibule  | 1 stroužek česneku  | 3 lžíce oleješpetka  |  pepře  | 1 lžíce hladké mouky  | 2 kalíšky koňaku (4 cl)  | 4 lžíce smetany  |  špetka soli  | 1 lžíce másla  |  špetka cukru  | 2 lžíce pálivé hořčice

Postup přípravy receptu Flambované telecí ledvinky:

Ledvinky omyjeme, osušíme, rozdělíme na půlky, vyřežeme bílé šlachy a nakrájíme na plátky. Potřeme solí a necháme 30 minut odpočívat. Cibuli a česnek nakrájíme na malékostičky. Na pánvi zahřejeme olej a česnek na něm necháme zesklovatět. Plátky ledvinek opepříme, obalíme v mouce, a 5 minut z obou stran opečeme. Polijeme koňakem, zapálíme a alkohol necháme vyhořet. Smetanu smícháme se solí a přimícháme do ledvinek. Do omáčky ještě vmícháme máslo, cukr a hořčici. Vše necháme ještě 10 minut proležet, ale už nevaříme.


Fotky receptu Flambované telecí ledvinky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Flambované telecí ledvinky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !