Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Flambovaný pstruh na šalvěji

fotka Flambovaný pstruh na šalvěji
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Flambovaný pstruh na šalvěji:

2 pstruzi  | 2 oříšky másla  | dle potřeby: olivový olej  | dle potřeby: hladká mouka na obalení  | dle chuti: mořská sůl a pepř  | dle chuti: čerstvá šalvěj  | 0,5 dcl suchého bílého vína  | 1 dcl Brandy

Postup přípravy receptu Flambovaný pstruh na šalvěji:

Pstroužky pouze zevnitř posolíme a opepříme. Obalíme v mouce a dáme na rozehřáté máslo s olejem (aby se máslo nepřepalovalo, tak je spolu s olejem). Ryby opečeme z jedné strany (3-4 minuty), pak je obrátíme na druhý bok a natrháme na ně lístky - asi tak jednu hrst - čerstvé šalvěje (pro intenzivnější chuť je možné dát šalvěj i dovnitř ryby). Když už jsou pstruzi pečení i z druhé strany, tak lehce zastříkneme bílým vínem a až vyšumí (cca za 1 minutu), lehce polijeme brandy a flambujeme.


Fotky receptu Flambovaný pstruh na šalvěji:

Flambovaný pstruh na šalvěji
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Flambovaný pstruh na šalvěji
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !