Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Florentýnské polpety

fotka Florentýnské polpety
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Florentýnské polpety:

300 g telecího masa  | 200 g vepř. libového masa  | 100 g uzeného masa  | 1 cibule  | 2 vejce  | 2 lžíce mouky  | 50 g másla  | 1 mrkev  | kousek celeru  | kousek petržele  |  vývaru z masa  |  sůl  |  bílý pepř  |  oregano  |  bazalka

Postup přípravy receptu Florentýnské polpety:

Všechny druhy masa umeleme i s cibulí, do mleté směsi přidáme vejce, sůl, pepř, oregano a dokonale promísíme. Tvoříme malé karbanátečky (zploštělé kuličky), které obalujeme v mouce a osmažíme na troše oleje. Odstavíme.
Zeleninu nakrájíme na drobno a v jiném kastrolu na másle osmahneme. Přidáme polpety (karbanátečky), víno, trochu vývaru a bazalku a dusíme v mírném teple asi ¾ hodinky. Pak polpety vyjmeme, šťávu rozmixujeme nebo propasírujeme a polpety vložíme zpět.

Servírujeme s konvičkou citrónové šťávy.


Fotky receptu Florentýnské polpety:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Florentýnské polpety
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !