Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 02.05. 2025
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Fořtovská roštěná

fotka Fořtovská roštěná
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Fořtovská roštěná:

400 g hovězí roštěné  | 60 g sádla  | 20 g hladké mouky  | 100 g čerstvých hub /žampiónů/  | 100 g hrášku  | 60 g slaniny  | 80 g kyselých okurek  | 1,5 dl smetany  | 1 dl bílého vína  | 0,5 dl mléka  |  bobkový list  |  nové koření  |  pepř /mletý i celý/  |  sůl  |  hořčice

Postup přípravy receptu Fořtovská roštěná:

Plátky roštěné nařízneme po okrajích, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, pomoučníme a zprudka opečeme na části tuku. Maso vyjmeme. Na tuku osmahneme mouku a zalijeme vodou. Šťávu povaříme a přecedíme a vrátíme k masu. Přidáme celý pepř, koření a dusíme 15 min. Opět maso vyjmeme a do šťávy přidáme mléko a smetanu, povaříme a dochutíme vínem. Na části tuku osmahneme houby, nakrájenou slaninu a okurky, přidáme hrášek. Směs vložíme na roštěnky, zalijeme omáčkou a dusíme 10 min.


Fotky receptu Fořtovská roštěná:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fořtovská roštěná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !