Použité suroviny receptu Francouzská rychlá polévka:
250 g ryby
| 1 ks cibule
| 2 ks rajčata
| 2 stroužky česnek
| 1/2 ks citrón
| 2 ks bobkový list
| 4 zrnka pepř
| 3 zrnka nové koření
| 50 g máslo
| 2 dcl bílé víno
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Francouzská rychlá polévka:
Očištěné ryby, celou cibuli, rajčata, kolečka citrónu, plátky česneku a koření uvaříme v osolené vodě. Asi za 20 minut měkké ryby vyjmeme a vykostíme. Polévku sedíme, vložíme do ní rybí maso a přilijeme víno. Povaříme a podle chuti připepříme a dosolíme. Francouzskou polévku můžeme přibarvit špetkou šafránu.
Fotky receptu Francouzská rychlá polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!