Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Francouzské brambory s pórkem

fotka Francouzské brambory s pórkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Francouzské brambory s pórkem:

1,5 kg vařených brambor  | 7 vajec  | 400 g uzené vepřové plece  | 2 cibule  | 2 pórky /menší/  | 50 g sádla  | 100 g sýra  |  sůl  |  pepř  | 100 ml 12% smetany  | 100 ml mléka  |  tuk

Postup přípravy receptu Francouzské brambory s pórkem:

4 vejce uvaříme natvrdo, oloupeme je a nakrájíme na kolečka, stejně jako brambory. Uzené maso nakrájíme na kostičky, cibule a pórky na kolečka. V kastrole rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli i maso a orestujeme. Vymažeme zapékací misku. Na dno naskládáme kolečka brambor, tak aby se překrývaly, osolíme, opepříme a přidáme maso. Na ně položíme plátky vajec, pórek a posypeme sýrem. Poslední vrstvu tvoří brambory. Směs vložíme do trouby a zapékáme při 200 °C. V misce smícháme mléko, smetanu a zbylé 3 vejce, osolíme a opepříme. Asi po 15 min. brambory zalijeme mlékem a dopečeme 10 min.


Fotky receptu Francouzské brambory s pórkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Francouzské brambory s pórkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !