Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.08. 2025
Dnes má svátek Otakar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Francouzské fondue

fotka Francouzské fondue
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Francouzské fondue:

500 g vepřové kýty  | 300 g svíčkové nebo drůbežího masa  | 200 g šunky  |  sůl, pepř  |  špetka glutasolu  | 100 g oleje  | 2 veky  | 100 ml červeného vína  | 1 l vývaru  | 1 citrón

Postup přípravy receptu Francouzské fondue:

Maso nakrájíme na slabé plátky, sousta. Osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a olejem. Odleželé promícháme se sousty šunky, rozdělíme do misek pro každého hosta. Vývar uvedeme do varu, přidáme glutasol a červené víno a vařící upravíme na hořák do středu stolu zároveň s nasucho opečenými toasty a omáčkami.


Fotky receptu Francouzské fondue:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Francouzské fondue
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !