Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Francouzské fondue:
500 g vepřové kýty
| 300 g svíčkové nebo drůbežího masa
| 200 g šunky
| sůl, pepř
| špetka glutasolu
| 100 g oleje
| 2 veky
| 100 ml červeného vína
| 1 l vývaru
| 1 citrón
Postup přípravy receptu Francouzské fondue:
Maso nakrájíme na slabé plátky, sousta. Osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a olejem. Odleželé promícháme se sousty šunky, rozdělíme do misek pro každého hosta. Vývar uvedeme do varu, přidáme glutasol a červené víno a vařící upravíme na hořák do středu stolu zároveň s nasucho opečenými toasty a omáčkami.
Fotky receptu Francouzské fondue:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!