Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Francouzské zelí s rýží a masem

fotka Francouzské zelí s rýží a masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Francouzské zelí s rýží a masem:

100 g špeku  | 1/2 kg zelí  | 0,4 kg rýže  | 1/2 kg mletého masa  |  sůl  |  pepř  |  mléko  | 2 vejce

Postup přípravy receptu Francouzské zelí s rýží a masem:

Špek nakrájíme na kostičky a rozškvaříme. Na špek dáme 500g zelí, trochu podlijeme a dusíme.

Zvlášť uvaříme rýži. Umeleme maso, osolíme a opepříme. Do vymazaného pekáčku dáme po vrstvách rýži, maso, zelí a stále opakujeme. Poslední vrstva je zelí.

V mléce rozkvedláme 2 vejce a nalijeme na zelí. Pečeme asi 1 hodinu.


Fotky receptu Francouzské zelí s rýží a masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Francouzské zelí s rýží a masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka