2 ks cibule
| 500 g vepřové krkovičky
| 2 lžíce oleje
| 1 l vody
| 2 kostky kostky maggi slepičí bujon
| 500 g mrkve
| 1 svazek jarních cibulek
| 1 ks bramborová kaše
| 150 g hrubé mouky
| 50 g krupice
| 1 ks vejce
| špetka soli
| 400 ml mléka
| 1 lžíce nasekané petrželky
Postup přípravy receptu Frankfurtské vrtochy :
Cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno. Vepřovou krkovičku nakrájíme na kostičky. Maso a cibuli osmahneme na
rostlinném oleji. Přilijeme vodu a uvedeme do varu. Ve vodě rozpustíme MAGGI slepičí bujón, vaříme přikryté 30 minut.
Mrkve a jarní cibulky omyjeme, očistíme, nakrájíme nadrobno a přidáme do hrnce. Přikryté vaříme dalších 20 min. MAGGI bramborovou kaši smícháme s moukou, krupicí, vejcem, solí a mlékem a vypracujeme těsto. Necháme chvíli odpočinout, rozdělíme na 3 kusy a rozválíme na šišky. Bramborové knedlíky dáme do vařící osolené vody a vaříme 12-15 minut podle velikosti. Uvařené knedlíky vyndáme a nakrájíme na plátky.
Fotky receptu Frankfurtské vrtochy :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!