Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gaskoňské řezy

fotka Gaskoňské řezy
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Gaskoňské řezy:

10 řezů ze svíčkové  | 100 g eidamu  | 100 g kečupu  | 100 g steril. žampiónů  | 50 g oleje  | 1 dl červeného vína  | 25 g kaparů  | 50 g steril. cibulek  |  sůl  |  pepř  |  hladká mouka  | 2 vejce  |  strouhanka  |  olej

Postup přípravy receptu Gaskoňské řezy:

Řezy ze svíčkové osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce, vejci a strouhance smíchané se strouhaným sýrem. Vložíme do rozpáleného oleje a dozlatova usmažíme. Jednotlivé porce doplníme studenou omáčkou připravenou s kečupu, červeného vína, hlaviček žampiónů, kaparů a malých sterilovaných cibulek.


Fotky receptu Gaskoňské řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gaskoňské řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles