Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gaspačo

fotka Gaspačo
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 23

Použité suroviny receptu Gaspačo:

1,25 kg rajčat  | 1 ks okurka  | 1 ks zelená paprika  | 1 ks česnek  | 1 ks cibule  |  panenský olivový olej  |  vinný ocet  |  sůl  |  toastový chléb(ne čerstvý,ale včerejší)

Postup přípravy receptu Gaspačo:

Rajčata spaříme ve vroucí vodě, oloupeme je a rozmixujeme na hladkou tekutou hmotu. Ochutíme solí, prolisovaným česnekem a olivovým olejem. Nadrobno nakrájíme omytou salátovou okurku, papriku, oloupanou cibuli a vmícháme do tekuté rajčatové hmoty. Podle chuti okyselíme. Nakonec pokrájíme chleba na drobné kostičky, které poměrně zprudka osmažíme na oleji nebo usušíme v rozehřáté troubě a přidáme je do polévky. Gaspačo podáváme dobře vychlazené.


Fotky receptu Gaspačo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gaspačo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !