Postup přípravy receptu Gazpacho:
MAGGI letní rajskou polévku vmícháme do vody a za stálého míchání uvedeme do varu. Za občasného míchání vaříme na mírném ohni cca 5 minut. Potom necháme polévku vychladnout.
Mezitím si omyjeme salátovou okurku, oloupeme, podélně rozpulíme a odstraníme jádra.
Kousek okurky nakrájíme na kostičky (asi 1 polévkovou lžíci) a dáme stranou, zbytek nakrájíme na vetší kostky.
Papriky očistíme, omyjeme a nakrájíme na větší kostky.
Pár kostek nakrájíme nadrobno a dáme stranou.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostky. 1 polévkovou lžíci cibulových kostek dáme stranou.
Větší okurkové, paprikové a cibulové kostky rozmixujeme s částí rajské polévky na kaši a dolijeme zbylou rajskou polévkou.
Stroužek česneku oloupeme, rozmačkáme a spolu s 1 polévkovou lžící oleje, zamícháme do polévky a necháme
úplně vychladnout.
Toastový chléb nakrájíme na kostky a opečeme na zbývajícím oleji do křupava.
Petrželku omyjeme a posekáme nadrobno.
Najemno nakrájenou zeleninu, bílé chlebové kostky a petrželku rozdělíme do šálku a přidáme do Gazpacha.