Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gothaj v hořčičném těstíčku

fotka Gothaj v hořčičném těstíčku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Gothaj v hořčičném těstíčku:

500 g gothaje v celku  | 100 g hladké mouky  | 0,7 dl mléka  | 0,5 dl bílého vína  | 3 ks vejce  | 2 lžíce celozrnné hořčice  |  mletý pepř  |  olej na smažení  |  sůl

Postup přípravy receptu Gothaj v hořčičném těstíčku:

Gothaj oloupeme, nakrájíme na 1,5 cm široké plátky, které přepůlíme ještě na půl. Smícháme mléko s vejci (jeden bílek si odložíme stranou) dohladka, mírně okořeníme pepřem, osolíme. Do směsi dále přišleháme víno a hořčici, nakonec vmícháme mouku. Z bílku se špetkou soli vyšleháme tuhý sníh, ten vmícháme do těstíčka. Jednotlivé plátky uzeniny obalíme a v rozpáleném oleji je usmažíme dozlatova. Osmažené plátky skládáme do připraveného pekáče ve kterém osmažený gothaj ještě dopečeme v troubě při teplotě kolem 140°C, dopékáme cca 15 minut.

Pokrm podáváme s různě upravenými bramborami a kyselým okurkem nebo zeleninovým salátem.


Fotky receptu Gothaj v hořčičném těstíčku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gothaj v hořčičném těstíčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !