Vložil: | Sulu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Gothaj žu-žu:
400-500 g uzeniny - gothaje, šunky, junioru..
| 100 g hlávkového zelí
| 100 g pórku
| šálek hovězího vývaru
| sůl
| olej
| 3 lžíce sádla
| sojová omáčka
| pepř
| 1/2 lžičky glutasolu
Postup přípravy receptu Gothaj žu-žu:
Salám opečeme zprudka na oleji. Na sádlo dáme dusit zelí a pórek, zalijeme vývarem, dusíme do křupava cca 10 min. Salám přidáme k zelí, ochutíme a dusíme asi 2 minuty.
Příloha: rýže
Fotky receptu Gothaj žu-žu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!