Vložil: | Čajčkus |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Gratinovaná treska :
500 g tresky
| 100 g tvrdého sýra ementálského typu
| 1 vejce
| olej, petrželka, citronová šťáva, pepř, sůl
Postup přípravy receptu Gratinovaná treska :
Porce ryby osolíme, pokapeme citronovou šťávou, opepříme a vložíme do ohnivzdorné misky vymazané olejem.
Povrch potřeme rozšlehaným vejcem a hustě posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme dorůžova a podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Fotky receptu Gratinovaná treska :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!