Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gratinovaný candát s cibulí

fotka Gratinovaný candát s cibulí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Gratinovaný candát s cibulí:

1 candát  | 4 malé cibule  | 10 dkg strouhaného sýra  | 2 lžíce másla  | 0,2 l smetany  | dle potřeby: citronová šťáva a sůl

Postup přípravy receptu Gratinovaný candát s cibulí:

Rybu pokapeme citronem, posolíme a dáme odležet. Pak ji vaříme asi 10 min. v osolené vodě v pekáči. Rybu vyjmeme a stáhneme kůži, rozdělíme a přidáme kosti. Vložíme do vymazaného pekáče máslem, posypeme cibulí, pokapeme máslem a pečeme v troubě. Pak jak začne cibule růžovět, vše zalijeme smetanou a zasypeme sýrem. Pečeme dokud sýr nezrůžoví a smetana se z poloviny neodpaří.


Fotky receptu Gratinovaný candát s cibulí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gratinovaný candát s cibulí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík