Použité suroviny receptu Gratinovaný candát s cibulí:
1 candát
| 4 malé cibule
| 10 dkg strouhaného sýra
| 2 lžíce másla
| 0,2 l smetany
| dle potřeby: citronová šťáva a sůl
Postup přípravy receptu Gratinovaný candát s cibulí:
Rybu pokapeme citronem, posolíme a dáme odležet. Pak ji vaříme asi 10 min. v osolené vodě v pekáči. Rybu vyjmeme a stáhneme kůži, rozdělíme a přidáme kosti. Vložíme do vymazaného pekáče máslem, posypeme cibulí, pokapeme máslem a pečeme v troubě. Pak jak začne cibule růžovět, vše zalijeme smetanou a zasypeme sýrem. Pečeme dokud sýr nezrůžoví a smetana se z poloviny neodpaří.
Fotky receptu Gratinovaný candát s cibulí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!