3 lžičky kaparů
| 500 g filetů pangasius
| 50 g eidamu
| 200 ml zakys. smetany
| 1 lžíce hořčice
| 50 g slaniny
| 1 steril. okurka
| sůl
| máslo
| citr. šťáva
Postup přípravy receptu Gratinovaný pangas:
Mražené filety necháme asi 1 hodinu povolit, potom je omyjeme, osušíme a zakapeme šťávou z 1 citronu a osolíme. Potřeme hořčicí a posypeme nakrájenou okurkou a kapary.
Zapékací mísu vytřeme máslem, vložíme do ní připravené filety, které zalijeme zakysanou smetanou a posypeme strouhaným sýrem. Pečeme v horké troubě dorůžova.
Gratinované filety pangas podáváme s opečenými brambory a čerstvou zeleninou.
Fotky receptu Gratinovaný pangas:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!