Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.10. 2025
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilované mleté maso se žampiony

fotka Grilované mleté maso se žampiony
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Grilované mleté maso se žampiony:

600 g mletého vepřového masa  |  sůl, mletý černý pepř  | 1 lžička mleté červené papriky  | 1 cibule  | 1 vejce  | 3 lžíce vlažné vody  | 250 g žampionů  |  olej, grilovací koření

Postup přípravy receptu Grilované mleté maso se žampiony:

Mleté maso osolte, okořeňte mletým černým pepřem, přidejte mletou papriku, rozšlehané vejce a vodu. Rozmíchejte, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a znovu rozmíchejte. Žampióny očistěte a odkrojte nožičky. Z masové směsi tvarujte kuličky a střídavě je s hlavičkami žampionů napichujte na grilovací jehly nebo špejle. Vložte na rošt, potřete olejem a posypte grilovacím kořením. Na rozehřátém grilu opečte. Během grilování několikrát otočte a potírejte olejem.


Fotky receptu Grilované mleté maso se žampiony:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Grilované mleté maso se žampiony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !