Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 13.06. 2025
Dnes má svátek Antonín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Raclette s uzeným masem

fotka Raclette s uzeným masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Raclette s uzeným masem:

400 g uzeného masa  | 250 g raclettového sýra  | 1 cibule  | 4 žampiony  |  petrželová nať  | 600 g brambor  |  pórek  |  sůl  |  pepř  |  gril na raclette

Postup přípravy receptu Raclette s uzeným masem:

Uzené maso nakrájíme na tenké plátky. Cibuli oloupáme a nasekáme na kousky. Žampióny omyjeme a nakrájíme na plátky. Pórek očistíme a také nakrájíme na kolečka. Pažitku nasekáme. Sýr nakrájíme na plátky. Žampióny s nasekanou cibulí a petrželkou vložíme na raclettové pánvičky a navrch poklademe plátek masa. Pánvičky zasuneme na 5 minut do přístroje. Po 5 minutách pánvičky vyndáme a navrch pánvičky položíme vždy plátek sýra. Poté opět na chvíli zastrčíme do přístroje a sýr zapečeme dozlatova. Brambory důkladně omyjeme, potom je nakrájíme na silnější plátky, ogrilujeme na horní plotýnce grilu a podáváme jako přílohu. K pokrmu je vhodné červené víno.


Fotky receptu Raclette s uzeným masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Raclette s uzeným masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !