Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 16 |
|
|
Použité suroviny receptu Ražniči marinované v rajské šťávě:
700 g vepřového ze žebírek, tedy to maso mezi nimi, nakrájené na 2 cm kostky
| 1 hrnek rajského džusu
| 3 zelené cibulky, nakrájené
| 4 stroužky česneku, rozdrcené
| 1 lžíce nastrouhaného čerstvého zázvoru
| 1 lžička majoránky
| 1/2 lžičky soli
| 1/2 lžičky pepře
Postup přípravy receptu Ražniči marinované v rajské šťávě:
Smíchejte vše krom masa, pak vše, teď už i maso dejte do plastikového sáčky, protřepte a marinujte 4 hodiny až přes noc.
Potom napíchejte na jehly, můžete protožit plátky slaniny, papriky, plátky cibule... S cibulí ale opatrmě, nepřipalte ji při grilování.
Fotky receptu Ražniči marinované v rajské šťávě:
Fotky vložil: Natural